ICanBeYourHeartBeat♥

Unappriciated

Assalamualaikum dan salam sejahtera readers, as you know korang pernah rasakan macam mana rasanya "post" tu kan? Hmph right now aku rasa macam tu and apa yang aku boleh bagitahu, aku sumpah sedih. Rasa "post" ni lagi sakit bila kena dengan orang tersayang. Esp keluarga and friends hmph. Wow dulu aku punyalah tak nak ambik hati sebab aku fikir postive, but right now srsly aku sedih gila hm nak buat macam mana. "I'm used to it" hm ayat tu sedih oh *menangis* stay strong. Tegur banyak kali pon mana nak berubah, makin lama lagi teruk. Kalau nak cakap ni karang kat diorang, nanti cakap aku terlebih kasih sayang, tak fikir orang lain lah hm. Nak buat macam mana en? Sebab kita sayanglah kita tak lawan. Bila dah senyap, cakap buat muka. 


Benda ni dari dulu lagi aku kena but biasalah aku ni siapa kan nak lawan nanti jadi anak derhaka masuk neraka. Aku tak nak macam tu, kadang kadang adalah time yang kita betul betul terasa hmph. Speechless lah, bila kita cakap nanti apa pula kan? Nak cakap macam pilih kasih salah pula, karang macam tak bersyukur pula. Aku rasa aku ni macam dalam dilemma, whatever cakap banyak banyak karang nak buatcaku menangis hm stupid ok. Bye assalamualaikum.


« Newer PostOlder Post »