ICanBeYourHeartBeat♥

Fuck School.

Hello y'alls. Remember me? Of you do ahaks okey bajet lebih ahahahahah. Tajuk hari ininak cerita pasal SEKOLAH peehh takukan ahha sakai. Weh korang esok sekolah. Tak nak weh, taknak bangun pagi, taknak ada homework, taknak jumpa cikgu peranagai cam cibai and taknak perhi sekolah. Plis plis plis. Marilah kita merayu pada perdana menteri kita ya? Ahaks.

"Papa Najib and Mama Najib tolong beri satu minggu lagi cuti plis?" Ahaahaha okey gedik. Hahah sorrynfatin kita tiru jap ahahah. Pehhh bosan bhai. Aku nak jumpa kawan kawan aku tak mintak pon nak sekolah. Siapalah yang nak sekolah? Hello please jangan jadi bodoh ahahaa. Fine aku lah yang bodoh and I jnow it but fuck what ever. 

Cerita pasal semua ni sedih doo. Masa first minggu aku balik "kampung" ahaha. Aku tulis macam tu ada sebab, sebab dia ingatkan nak balik kampung. Tetiba pergi perlis, panas gila weh sad life okay sad. First tidur at taiping pastu baru gerak perlis. Time kat perlis dudk homestay. Oehh himestay dia macam hotel.

Setiap sorang ada katil and aircond pulak tu. srsly tak nak tinggalkan tempat tu. hahaha then lepas tu baik KL. Balik KL berapa nari je then pergi pahang then terengganu jalan jalan. Time kat pahang duduk kat RW Awani Kijal. Time tu ada family day bank ayah aku so it was like fucking awesome dooo. Haishnsedih bila teringat. Lepas 4 hari kat situ pergi pahang.

Tengoklah masjid crystal bagai semua tu. Alku baru tahu yang masjid crystal kecik gila. Bila nampak dari jauh besar gila. Fyi malaysia sekarang ni PANAS SANGAT. Tunggu aku besar nanti bila buat duit pandai pandailah aku nak buat macam mana. Eh? Ahahahaha sakai okey tu je untuk post kali ini. Byebye bebeh 😘 

« Newer PostOlder Post »