ICanBeYourHeartBeat♥

Jerebu

Hai peeps, how are you doing? Goooooood *gaya mawar rashid* ahaks okey itu gaya gedik aku. Tak suka? Hahahha gi mam. Okay sekarang anda sendiri tahu yang negara kita, Malaysia dilanda jerebu. Jerebu tu datang dari indonesia yang cem banggang pergi bakar hutan sendiri. No offence okay but benda betul oh please kalau kau tak bakar takdenya benda macam ni boleh berlaku. Aku nak cakap bodoh karang ada yang marah pebendelah. Stupid pon tak boleh haiiih. Okey bodoh dengan stupid sama hahahaha okay. Time diorang bakar tu, kebetulan angin arah kita. Hmm nak buat macam mana. Okay kita janganlah marah, kenalah banyak istighfar and ingat allah. InsyaAllah jerebu ini boleh hilang. Dengan kuasanya. Ok as anda tahu yang ramadhan makin lama makin dekat. Yay! Lagi lagi bazaar, omagad bestnya! Serious tak sabar and hari ini aku puasa fyi salam nisfu sya'ban guys. Time nak ramadhan jangan curik curik minum air and makan okaay. Untuk lelaki, jangan lupa pergi solat terawih! Okay tu je post untuk hari ini, post pun guna phone je. Byebye readers! Assalamualaikum and byebye.

« Newer PostOlder Post »