ICanBeYourHeartBeat♥

Back in 2013.

Hello bloggers of earth, I'm back from the dead. Hahaha just kidding. Lama sangat tak update kat blog. Semenjak duamenjak tigamenjak empatmenjak PMR tahun lepas. Terus tak post langsung. Yelah nak concentrate punya pasal hahahah ok back to the story, pmr kita dapat 4a 4b je sedih weeh sedaih. Rasa macam nak bunuh diri sebab hampakan ibu bapa peeh :( korang dapat berapa pulak. Rasanya lagi tinggikan? Untunglah and tahniah btw. Well start daripada hari tu aku dah tekad nak usaha betuk betul tapi...... Sebabkan kebodohan aku yang melampaui batas cem cibai ni. Aku tak berubah pon. Sakai kan? Ok tahu. Hm merajuk ah korang fikir aku cemtuh. Haha anyways aku ingat aku taknak berblogging lagi, tapi bila tengah buat post belek belek satu persatu pasal log ni. Rindu nak mampus. Hahaha okey what eves. Well semua bestfriends aku dapat result pmr tinggi tinggi 8 ,7 ,6A mana tak nangisnya aku. Untuk yang ambik pmr right now, please belajar elok elok. Jangan jadinaku ni yang bodoh ok? Good now pergi belajar walaupun tengah cuti ni. Kesah? Ok bye assalamualaikum!

« Newer PostOlder Post »