ICanBeYourHeartBeat♥

Transformer [ Dark of the Moon ]




Tumblr_lnibs2qqda1qbuis5o1_500_large
Hey ! Korang Buat Apa ? tadi Baru jek aku menengok TRANSFORMERS : DARK OF THE MOON, ia sungguh best :] HAHA, skema \macam nak bagi penyepak jek kan/ so cerita tuh memang lah De'Best :] Tapi banyak bercakap dan tak banyak action, Aku suka Action macam sebelom ini, Harap transformer yang akan datang lebih gempak dan banyakkan action right ? ituh pendapat aku, pendapat korang ? Feveret Kereta aku kat cerita tuh ialah 2 benda ini :]

Okey That's All Bbaii :]

« Newer PostOlder Post »