ICanBeYourHeartBeat♥

Pelancaran Minggu UBK

Tumblr_llx01catdl1qazj2jo1_400_large

Ini Ape yang Afiq Kate Pasal Minggu UBK Tersebut :]





What's up! Korang nak taw takk psal minggu UBK? Tahun niy, afiq kan pengerusi. So, kenalah plan pasal camne nak buat perasmian minggu ubk! mula2, stress sangat sebab mase tu cikgu baru start suruh buat folio! then, afiq balik rumah tengok 615~ cerita kartun, and tengoklah cerita UP! afiq dapat idea: "lepaskan belon ke udara"! mula2, afiq takut nak bagitau cikgu, takut cikgu cakap macam budak2. tapi bila afiq bagitau cikgu, afiq cover2 sikit guna nama faris. /kuranghasam\ (haha) then, cikgu pun cakap bagus! teruskan! haha...gembira gilak afiq, tapi lupa yang macam mane nak buat belon terbang? terpaksalah surf2 internet, jumpa pasal helium niy!


Then, afiq pun call company yang ada buat service niy and afiq berunding habis-habisan! dapat lah 65 beln rm150, ok juga tuh! tapi masalahnya bajet maner?! terpaksalah kutip duit dari prs form 1 and form2. huishh, penat2. pada hari tuh juga, kiteorang prepare semua benda! afiq macam orang panik, cikgu pun marah2 sebab jadi camtuh. afiq mula2 bengang, bukan sebab apa, tapi afiq cuma nak siapkan kerja jew. == forward cerita, apa yang korang nampak hari isnin tuh, semua plan aku, haizat, faris and farhan! the end! ^^


Anyway, bila dah lepaskan semua belon...bebanan atas bahu semua hilang! lega~ dapat pun tidur lena....gembira lah! laen kali, pelancaran afiq nak buat lagi gempakk! prs rules!

Okey That's All I'm about to Talk You Guys :] Bye ;]

« Newer PostOlder Post »