ICanBeYourHeartBeat♥

Story ABC *Ais Batu Campor

Asslamaualaikumm korang buadd ape ? dah lame kan aku tak post bende, maklomlah sekarang niy dah dekat EXAM ! huh -,- IF**KINGDAMN HATE YOU ! Setelah menjalani rawatan tutorial tutorial orang, korang rase macam mane blog aku skang ? Okey kan ? Aku ngah BANGGE gembira :D ahahah. Okey aku nak stat mencerita niy okey !

First Story:
 

Korang hari tuh *semalam laa hahah bengong =,='' aku gi laa kenduri arwah, saudara aku yang buat kat Semenyih, Kitorang datang dekat dekatwaktu Maghrib, mase tuh aku ngah main main laa ngan adik saudara aku pastuh tetiba mak aku suroh pergi surau dekat hujung simpang rumah diorang. Aku pon tengok laa. PEEHH ! jauh gila ! Pastuh aku ngan abang aku ngan bapak saudara aku, pergi jalan kak ! HOH ! boleh keee ? boleh laa ingat aku tak leh jalan 1 Batu ke ? 1 Batu ?!? betol laa Bapak saudare aku yang kater :) Tetiba aku tengok ade rumah kosong niy kan ? memang bersepah kat bawah bukit. Pastuh aku check check tengok tengok rupe rupe tuh surau. OMGEE ! Bersepah gila ! Tapi kan Aku masok memang selesa walaupon ade ketol batu besar kene kepale aku mase kau sujud -,- hahaha. Pastuh aku tengok kan ? ade satu poster niy pasal saf kaki. Kalaw tak betol kan ? habes laa korang. *semenarnye aku pon tak tahu akibat dye :D ahahah pastuh Aku tengok macam macam laa lagi. Kesian aku tengok surau tuh tapi yang best ! Ramai bersemangat nak pergi surau tuh. Memang ramai tapi yang sedihnya korang, aku terdengar kann Ustad tuh kater yang hari sabtu semalam mase waktu suboh 4 Orang jek :'( so korang kalaw korang sedey pergi laa kat Semenyih Rumah Antarabangsa kodd ? Pergi kad rumah nombor 6 pastuh tanye kat mane surau, kalaw korang pergi pon korang akan sedey ! jangan lupe Derma tau pastuh biar diorang besarkan surau tersebut.
Story Kedua :

 

Hey hari ini sabtu kan ? Ade lagi kenduri :O tapi Best oke' laa korang abang kebangangan aku tuh dah melalk macam pompuan nak computer niy, oke' laa thats all you alls. KBaiii :)
KBaiii thats all you alls ;D


« Newer PostOlder Post »