ICanBeYourHeartBeat♥

Saingan VS Saingan



Hey Hey Hey ! Antara Semua niy korang pilih sape yang jadik pemenang ? Susahkann nak pilih sape jadik pemenang ? Kecuali Amir hahah kurang ajar :D tak adelaa. Dia tuh kadang kadang kelakar tapi kebanyakkan show dier macam pfftt! Susah nak cakapp! Korang tengok baru korag tahu kann ? Okey yang dah terkeluar adalah; *jengjengjeng -,-
  • 1st Terkeluar : Kumpulan Wai & XN3
  • 2nd Terkeluar : Kumpulan R2
  • 3rd Terkeluar : Alex
  • 4th Terkeluar : Jihan
Tuh jek yang aku tahuu, mintak mintak Jozan ,Sepah & Nabil Final 3 kann ? Jangan Lupa vote dohh ! kalau tak de korang ote macam mane dyorang nak ote kann ? so, Vote eh ? Thanks ,oke laa, aku nak out sebab nak meng-edit-kan blog orang -,- ,dengar macam takk best kan ?? tapi aku akan dapat RM 15 ringgit ! hahaha ! muaahahhaha ! KBaiiiii ;*
p/s : Jangan Lupe Vote Jozan, Sepah & Nabil. Lastly Jangan Lupe Follow Aku :D hee *menyebokk 

« Newer PostOlder Post »