ICanBeYourHeartBeat♥

Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER


GiveAway From Mas Ahmad Safwan Dan Nelly The Strange. Okey Firstly, Awok niy baru first time masok "giveaway - giveaway" niy, awok sendiri pon tak tahu ape maksod "GiveAway" niy. HAHAHA. *kuno tol lah budak ini. Kembali pada tajok tadi. Korang kalau nak masok, mari sama sama kita ikot syarat - syaratnya, Zass ! Layan !

1. Follow Blog Mas Ahmad Safwan dan Nelly The Strange supaya senang berhubung untuk mendapat maklumat yang lebih lanjut :


2. Copy Banner di atas atau Copy coding dan letak pada Top Post Entry dan kalau perlu letak pada SideBar korang ya serta Tajuk Entry anda hendaklah bermula "Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"


3. Pada Entry anda , hendaklah seperti yang berikut dan jawab seKREATIF yang boleh :

  • Apa Pendapat Anda Tentang BLOG Mas Ahmad Safwan dan Nelly the Strange
  • Kenapa nak JOIN Give Away dari Nelly dan Mas ?

4. Hadiah untuk GiveAway kali ini sangat MISTERI dan hanya kami berdua yang tahu.


5. Pemenang bergantung kepada KAMI sebab ini adalah RAHSIA :


6. Mas dan Nelly tidak akan beritahu tarikh tutup , mungkin 24jam dari sekarang , BESOK ke , LUSA ke , dan ini bergantung kepada KAMI ya , so cepat-cepat la JOIN


7. Tag kepada 3 orang kenalan anda dan pastikan mereka tahu mereka di TAG oleh anda


8. Linkkan ENTRY anda pada comment entry kami berdua :

Jawapan :

Soalan No. 3

i. Belog MAs Ahmad Safwan
Memang awesome, best gile gile kalau blog Mas tuh blog awok niy. kan syok giler ! boleh kalahkan semua orang. HAHAHA *jahatnye aku. Macam macam ade. semue yang kome semue tak de, Blog Mas semua ada. Jeles jeles -,-
ii. Belog Nelly The Strange
Akak punyaa belog memang VOGUE gila ! tak boleh dikalah kan ! cayyok laa ! dengan background emo nye ! WOAH ! Cool gila bebeh ! *HAHAHA. same jek macam Abg Mas. Vogue sama sama !
Soalan No. 7

okey that's alls ! byebye kome semua !

« Newer PostOlder Post »