ICanBeYourHeartBeat♥

Outing Yang Teramatlah Best !

AssalmualaikumWarahmatullah !
Time Square
Woah ! Hari yang paling best kat dunia ! Tahu tak kenapa ? tadi kan pariz outing sama kawan kawan pariz. then nak tahu tak kat mana? Kat Times Square. Tadi Awesome gilak ! Naik ,Main macam-macam tahu takk ! huhu ! tapi yang tak bestnya hari ini habis macam tuh jek but still dalam ingatan. WAH ! geram duhh ! okey first kitorang pegi sana naik BAS ?!? haha first time, tak tahu apa-apa ! beele giler ! nasib baik ade Anis ! Firstly datang sana memang kuno gile ! tak tahu nak buat apa. so, kitorang jalan-jalan ,shopping and then
pergi THEME PARK ! kat situh ramai nak mampos ! Awesome Gila ! Pariz pergi ngan Afiq, Farhan ,Hanis ,Ryna ,Amieza ,Akma ,Wana ,Khalida & Hidayah. Besties Forever laa ! HAHA ! Haizat tak dapat datang ! kesian dier , tapi awesome gilak laa bebeh ! first kitorang gi main Roller Coster;
bende niy ape tah ! tgk maca "push ! tak takodd langsong ! tapi bile naik hambekk kau , sakit yang termat ! nak tahu kenapa ? sebab Farhan niy ,pegi himpap aku ngan macam macam laa. tak boleh bernafas langsong tawu takk ? huh ! gram gila !
pastuh kiorang naik amende niy -.- hah ! DNA Mixer ! aku ngan Afiq jek laa. farhan trauma dah ! HAHA :D
mase naik niy peh ! tak takot langsong ! *berangan niy. bile naik kau ! trauma ilerr ! tak boleg=h cakap ! Speechless ! nak tau kenapa ? sebab mase tuh dah habes main bende pusing-pusing tuh kan? rase konfiden sgt sgt ngan happy ! *malangnya tak langsong ! bende tuh pusing macam tahap gila gaban laa ! rase nak muntah jek ! dier pusing kepala bawah, kaki atas ! gila takod rase mcm nak mati laa ! Sumpah gile gile takod ! pastuh diorang cakap aku menangis sebab mata merah ! mane ada ! hish buduh ! HAHA :D
then kitorang pergi main niy ! bende seconf paling takod dalam hidup aku tahu tak ! tah apalaa name die !
*Harap Maaf, minta gambar tiada, klu; bende yang paling tinggi yang bepusing pusing tuh !
tempat tuh memeang aku takot nak mampus ! sebab laju dan tinggi ! huhu ! gayatt gilak ! nak menangis dohh ! takot gilak ! dulu tak penah gayat tahu tak? tetibe gayat semacam ! hish buat buduh jek !
Lastly kitorang main kat situh Bumper Car
aku layan lah gak bumper car. itu jugak disebabkan aku nak patahkan tangan Farhan ngan Afiq, lalah aku yang kene ! hish ! aku yang kene langgar patah tangan ,patah jari ngan patah macam macam ! HAHAH :D
tapi this is the day of Awesomness ! HAHA :D mmg, tapi mase tuh Hanis ,Ryna ngan Amieza shopping, kitorang takkan nak ikot dyorang kot kan ? bazir mase jek ! so kitorang pegi laa ! bile tersrempak ngan dyorang. baru nak terhegeh-hegeh nak pergi. Dengan rase kesian, kitorang bagi ape bende laa yang letak kat tgn tuh ! bagi dyorang main jap. so, kitorang tunggu luar laa ! Baik tak ? HAHA *perasan :P ,mase balik an. kitorang memekak jek lebih ! mase tuh jugak aku rase pemandu bas ngan orang yang naik bas tuh rase nak bagi penyepak jek ! HAHA :D tapi hari niy memang awesome gilak ! before we close this entry ,aku nak show something ! korang wajib like ngan usyaa tau !
We're Friend Forever ciptaan Khalida

okey that's all ! bye see you in the next entry ! okey !

p/s : pariz minta maaf atas perkataan "aku" okey :D !

« Newer PostOlder Post »