ICanBeYourHeartBeat♥

Contest & Giveaway Alia Ohh Alia

Contest & Giveaway Alia Ohh Alia


woah ! samekomm ! ini kali kedue aku masok contest ! arap arap ! dapat , InsyaAllah. okey lets star bebeh ! syarat-syaratnya : (jengejengejeng)
1. Mesti ada blog !
2. Follow blog Alia , kalau taknak pun takpe .
3. Buat entri pasal giveaway yang Alia buat niehh.
4. Tajuk entri tu : Giveaway by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , mesti ade banner contest ni and link-kan ke entri niehh .
6. Tag 3 orang kawan !
7. Ok , done !

  • Contest !

Contest pulakk, syarat syaratnyee : (jengjengjeng)

1. Mesti ada blog , kalau takde , cepat cepat buat blog tau !
2. Keep in touch dengan blog Alia . Cara dia senang je , follow blog Alia
3. Buat entri pasal contest ni tau ! kalau takde idea sangat , just copy balik syarat syarat penyertaan ni .
4. Tajuk entri : Contest by Alia Ohh Aliaa !
5. Dalam entri tu , korang kena cakap , pasal blog Alia .
6. Nak panjangkan lagi entri korang tu , tulislah , kenapa korang suka/taksuka blog Alia .
7. Apa yang kurang , apa yang patut dibuang semua tu lahh .
8. Sila buat entri tu dengan penuh kreatif , so , korang ada 45% untuk menang !
9. Lupa nak bagitau , sila letak banner contest and link-kan ke entri ni !
10. Jangan lupa tag 3 orang kawan tau !

okey itu sahaja ! senangkan ! masok laa ! hihi ;)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Anyyong Haseyo Miss Alia !

sorry laa klaw pariz niy menyemakk ! haha ! parizz memang selalu merapikk ! ehh correction ! (speaking inggeris) merepek laa ! hadoyy ! bonggox sungguh aku ini. okey, kalaw tengok saingan yang ade kat blog Miss Alia mmg ramai yang blognya cantik cantik sungguh ye betol ape ! Miss Alia sendiri cakap contohnya kalaw orang komen kat atas tuh ade tulis "80 Budak Lawa" haha betul kann ? okey bagoss ! kalaw nak di bandingkan nagn blog pariz .. tah laa ! tapi belogg Miss Alia memang parizz tabikk okey ! pariz suke follow orang yang ade pashion untuk mamberi entri diorang ermm macam Miss Alia laa ! haha okey laa kat bawah niy parizz list kan taggies untuk contest belog Miss Alia okey ! byebye !

tags ! :
okey itu sahaja ! byebye Miss Alia !

« Newer PostOlder Post »