ICanBeYourHeartBeat♥

School ! So Busy With Homework !

Samekoomm !

Penatt !

Fuhh ! penat kann skola skunk niy ?!? malas giler laa nak skolaa dah, mase holiday (eceh speaking plakk haha) sambongg , mase tuh nak gler gler nak skola sbb nak jumpee kawan ! biler dah skolaa rase macam dalam penjara seumur tahunn xP tak suka gler doehh ! hadoyy ,kerja sekolah berlambak lambakk ! mane boleh tangguh ! kalaw tangguh jadi belambak belambak plakk ! sebab tuh pariz lambatt nak buwat entryy ! bencii gler gler doehh ! tapi yang best part nyer pariz dudok sebelahh HAIZAT (BFF aku) haha gedikk ! kalaw tak siapp bolehh tiru dyer ! haha !

Sekolah

Sekolahh sekarang niy memang best tetapi yang tak best sekalii budak form 1 yang agak agak kurang ajar ! pariz tak tahu siapa ajar dyorang. skang niy kat sekolahh mmg dyorang kurang ajar ! dyorang piker niy skolah bapak dyorang ker ape ! kalaw yer ,boleh laa buwat bising ! tapi tak ! diamm laa ! kepade yang makan cili api terase laa dyer maksod nyer kepade yang terase kat entry yang pariz buwat tuh dyer laa yang pariz maksodkann ! tapi ade yang sesetengah budak budak yang giler baik baik ! ader jugak budak kelas atas tapi perangai macam setan ,tuh kiter tak tahu ! Allah jer yang tahu !

okey laa sampai sini sahaja ! byebye ! esok sekolaaa maa !

« Newer PostOlder Post »