ICanBeYourHeartBeat♥

Pertukarann Belogg!

assalamualaikumm :face5:

dah ber habokk kan pariz punyee belogg ! hahak japjap nak tiupp :face64: fuhh ! dahh siapp ! amacam okeyy takk ? haha. parizz dah lame takk update belogg ! naseb baek ader cuti seminggu niy boleh laa tukar sana tukar sini :face71: , memang tangan parizz niy gatal yang amatt ! geramm giler !:face50: tapi nak buwat macam manee ! pariz tukar semuee taww ! kalaw yang tak nampak tuh mater dyer ader peroblemm (kurangg ajarr:face75: haha) contoh yang pariz tukar adalah !

:65: Semua :100: haha malas laa nak tulis !

tapi kann ader kerja sekolahh ! adoyaii ! takk ke menyusahkan ! (no offense) yer laa cuti cuti niy semestinya tak ada kerja sekolahh ! tapi ada jugakk naseb baek parizz dah siapp kann :face56: parizz punyee ! tu pon terpaksa huhu, tapi ade lagi ! huhu ! kalaw tak ada kann best right ??thumb hah ! boleh outing ,jalan jalan (same laa tuh) ngan lain lain ! kann best okey tuh jer laaa :) byebye :face66:

p/s : tolong laa pihakk sekolahh ! :) thumb home

Parizz :128:

« Newer PostOlder Post »