ICanBeYourHeartBeat♥

Marry Me Mary ! Best Korean Drama Ever !

Hallow ! :face56:

Ari niy kian Pariz Nak citer satu bende niy yang amat Parizz sukee Tengokk !

>tekan tekan<

Best Giler Citer dyer kat Astro KBS World channel 391 pada 3:00 pagi -> 5:00 pagi haha :face40: tulah yang bengang tuh ! tapi berbaloi laa tengok citer tuh ! kelakar giler ! :face46: pelakon dier pon sume kiut miut ! semalam parizz tengok laaa pastuh mase tengokk tuh mak parizz dengarr pariz ngan adek parizz "terkihkih-kihkih" maksodnye tergelakk-gelakk laa tuh sambong citer , hadooy tengahh best best tengokk :face59:+:face63:+:face32:=:face58: haha :D ,tak de laa best giler taw citerr tu ! rugi tak Tengok !

Pelakonnye :

:65:
Moon Geun-Yeong

:65:
Jang Guen Suk

:65:
Kim Jae Wook (niy tak sangat laa (jahat :face64:) )

:65:
Kim Hyo Jin

:65:
Park Joon Gyu

:65:
Park Sang-Myeon

:65: dan yang lain-lain :) nak tengok ngan lebih lanjot, sila pergi ke sini
>tekantekan<

:30: ingat amaran niy ! tengok okey :face19:

:65: Astro KBS World
:65: Channel 391
:65: Antara 3:00 Pagi hingga 5:00 Pagi

tuh jer senangkann :face18: okey laa sampai sini jer ,byebye :face56:


« Newer PostOlder Post »