ICanBeYourHeartBeat♥

Kontest Belogg Terkemas !


Haloww ! :face50:

Takot laa:face58: Parizz masok Kontest belogg Terkemas laa Px haha :face63: haha its okey ! kalaw ada rezeki ,menang laa :face56: hahaha:face51: ,syarat syarat nye ada laah jeng jeng jeng :face75:


:65: Follow blog kak
hana and kak Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salalu update dengan blog kitorang ok :D

:65: make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahaha .

:65: buat satu entry dengan tajuk
Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

:65: bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

:65: kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

:65: tag 3 orang blogger ok :) ( jawapan sendiri )
*
sity
*
hada
*
ecah

:65: 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

:65: update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

HADIAH : MISTERI DRPD KAK HANA, KAK FYZA, BATIK VALLEY DAN AYUNAR !
TARIKH TUTUP : 1 FEBRUARY 2011

UPDATE ! : TINGGAL 20 TEMPAT LAGI !

so cepat taw ! hee~ :face56:thats all for today ! byebye :face64:

« Newer PostOlder Post »