ICanBeYourHeartBeat♥

Away !

Holaa !


:121:Away

Semalam kann parizz pergi Port Dickson ! memang menggembirakann gilaa ! sebab parizz gi ngan cazen-cazen pariz ! memang huru hara laa ! parizz sendiri pon tak tahu nak cakap macam mane ! haha ,bungung nye aku :P ,okey okey parizz try ,first first lagi & semenarnye ! pariz mane nak pegi ,bosaan nak mampos ! :P sekali parizz pegi rase macam :

"hadoyy ! malas nya ! dah laa panas nanti mesti berpeloh !
huhu" petikan sebutan aku laa tuh :)

haha , tapi pariz cakap dalam hati laa ,gila ke nak cakap kuat kuat karang dapat hadiah pelempang ade laa :) haha okey sambong cerita ! dah sampai ! kita orang tidor kat "COrus" ! memang gilaa best laa ! tak boleh cakap ! tapi bercakap lagi ! haha ,okey sambong balekk ! permandangan dyer memang menakjubkann ! kiteorang boleh nampak laut ! sebab tuh memang best tuh ! pastuh kann kiteorang makan makan ! yang tak suke niy lepas makan makan kene
ambek bag sorang sorang ! tidakk ! selang tah berape rase nye 1 JAM kodd ! huhu ,tapi
balasannye memang bagoss ! dapat mandi kolaam yang best ngan laut yang sedang air tengah pasangg ! huhu memang gembiraa !! pastuh dah masok maghrib :P haha bosaan sudah datang :P haha :) tu laah yang best ! dah maghribb ! solaat laa takkan tak solat kodd ! berdosaa taw ! haha :D okey okey ! sambong ,mak cik aku buwat laa maggi ! WAH ! sedaap gler ,parizz makan 4 ataw 5 kali taw ! haha ,banyak betol parizz makan ! Px pastuh tidor ! mase tidor niy laa parizz tak suke sebab pariz gila tak selesa Px ! asyik asyik gatal ! tak suke gler ! naseb baek dah pagi ,yang niy laa pariz gler gler gler tak suke sebab parizz ingat nak pagi pagi niy nak mandi kolam tapi tempat kerja ayah pariz koll untuk kerja Px huhu :"( tak dapat kerja ! eh tak dapat kerja pulakk tak dapat mandi kolamm ! :"( sedey sedey ! tak ape
laa ! lain kali boleh !

Gambar Baru

Kalaw nak tengokk sini >tekan< that's all ! :) byebye !


« Newer PostOlder Post »