ICanBeYourHeartBeat♥

SHUT UP BASTARD


salam && hai

WHY?
HOW COULD YOU?
sampai hati kaw bwat aquh macam niy selama aku jage hati kaw :'(
KENAPE?
SAMPAI HATI KAW
how could you do this to me after all i take care of your heart :'(
kaw buang aku macam sampah ,like trash you know!
it definetly hurts me ,so deep you know!
aku tahu laa yang kaw biasa dengan semua niy ,tapi aku tak ..
aku tak pernah rasa ape yang kaw rase ,so klau macam
tuh ,knape kaw tak jage hati aku :'(
kaw tahu yang tak pernah rasa macam ape yang kaw rasa kan??
tapi knape??


kaw takde prasaan ke?


i cut this word because i know you wouldn't like it

huh??
kaw pikir pikirkan laa knape kaw bwat aku macam tuh ..
sekarang niy aku tak tahu aku nak maafkan kaw ke tak nak ..
jangan kaw ingat aku maafkan kaw lagi okey :(
tah sampai bila aku nak maafkan kaw ..
bile??


aku rase takkan kodd ..
kaw pon suke kalau aku tak maafkan kaw kan??
sebab kaw dah merayap dengan orang laen :'(
dah laa malas aku nak cakap pasal kaw okay >,<
bye BASTARD!



« Newer PostOlder Post »