ICanBeYourHeartBeat♥

Unappriciated

Assalamualaikum dan salam sejahtera readers, as you know korang pernah rasakan macam mana rasanya "post" tu kan? Hmph right now aku rasa macam tu and apa yang aku boleh bagitahu, aku sumpah sedih. Rasa "post" ni lagi sakit bila kena dengan orang tersayang. Esp keluarga and friends hmph. Wow dulu aku punyalah tak nak ambik hati sebab aku fikir postive, but right now srsly aku sedih gila hm nak buat macam mana. "I'm used to it" hm ayat tu sedih oh *menangis* stay strong. Tegur banyak kali pon mana nak berubah, makin lama lagi teruk. Kalau nak cakap ni karang kat diorang, nanti cakap aku terlebih kasih sayang, tak fikir orang lain lah hm. Nak buat macam mana en? Sebab kita sayanglah kita tak lawan. Bila dah senyap, cakap buat muka. 


Benda ni dari dulu lagi aku kena but biasalah aku ni siapa kan nak lawan nanti jadi anak derhaka masuk neraka. Aku tak nak macam tu, kadang kadang adalah time yang kita betul betul terasa hmph. Speechless lah, bila kita cakap nanti apa pula kan? Nak cakap macam pilih kasih salah pula, karang macam tak bersyukur pula. Aku rasa aku ni macam dalam dilemma, whatever cakap banyak banyak karang nak buatcaku menangis hm stupid ok. Bye assalamualaikum.


Jerebu

Hai peeps, how are you doing? Goooooood *gaya mawar rashid* ahaks okey itu gaya gedik aku. Tak suka? Hahahha gi mam. Okay sekarang anda sendiri tahu yang negara kita, Malaysia dilanda jerebu. Jerebu tu datang dari indonesia yang cem banggang pergi bakar hutan sendiri. No offence okay but benda betul oh please kalau kau tak bakar takdenya benda macam ni boleh berlaku. Aku nak cakap bodoh karang ada yang marah pebendelah. Stupid pon tak boleh haiiih. Okey bodoh dengan stupid sama hahahaha okay. Time diorang bakar tu, kebetulan angin arah kita. Hmm nak buat macam mana. Okay kita janganlah marah, kenalah banyak istighfar and ingat allah. InsyaAllah jerebu ini boleh hilang. Dengan kuasanya. Ok as anda tahu yang ramadhan makin lama makin dekat. Yay! Lagi lagi bazaar, omagad bestnya! Serious tak sabar and hari ini aku puasa fyi salam nisfu sya'ban guys. Time nak ramadhan jangan curik curik minum air and makan okaay. Untuk lelaki, jangan lupa pergi solat terawih! Okay tu je post untuk hari ini, post pun guna phone je. Byebye readers! Assalamualaikum and byebye.

« Newer PostOlder Post »